Manhattan

H-e-r-r-e-g-u-d, enda en sinnsyk dag er over i New York. 

I dag tidlig tok vi fergen over til Manhattan, og taxi opp til Meatpacking District. Derfra gikk vi The High Line over Chelsea til Midtown. The High Line er en park som er bygd 20 meter over bakken på en gammel togskinne. Etterpå gikk vi opp til Times Square, forbi Madison Square. Det var helt sykt! Det er jo såå stort, og såå mange folk. I tillegg var det sykt varmt i dag, tror jeg aldri har vært så varm og klam før. Det ble dermed lite shopping i dag. Etter å ha spist lunsj på både Starbucks og en irsk pub gikk vi opp til Central Park. Vi kjøpte billetter til central park zoo (og snek uheldigvis foran 40 andre, woops). Der så vi dyr som sjøløver, isbjørner, aper, reptiler osv, før vi ble så varme at vi dro hjem igjen. 

Senere utpå kvelden gikk vi ut på en kveldstur langs Hudson River Waterfront Walkway i skumringen. DET var fint! Så rett over til alle bygningne på manhattan og det var bare kjempekoselig. Ååå så misunnelig jeg er på new yorkere, eller new jerseyere!

- Thea

3 kommentarer

ingrid

25.06.2013 kl.13:40

Ååå, du er utrolig heldig! har såå lyst til å reise til NY selv :)

kos deg masse!

limass - kommenterer tilbake!

27.06.2013 kl.00:18

Utrolig heldig! Missunner deg VELDIG!!!

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Legg meg til som venn
Kontakt meg
Hola! Navnet mitt er Thea, og jeg blogger omlitt av hvert. Alt fra min hverdag, mine meninger og tips. Håper du liker bloggen din, og legg gjerne igjen en kommentar...
Jeg kommenterer tilbake!


Kategorier

hits